Vivaldi TAVASZ jótékonysági...

Immáron harmadik részéhez érkezett a gyülekezetünkben megrendezésre kerülő Vivaldi: Négy évszak jótékonysági koncertsorozat.


2022. április 9-én, este 18 órai kezdettel, igazán színvonalas ének és zenei előadásokat hallhattunk. 
Fellépett Novák Zita hegedűművész, a Magyar Állami Operaház zenekarának elsőhegedűse, Áchim Kovács Anikó hegedűművész, Tóka Szabolcs orgonaművész, Sándor Ádám oboaművész és  Kovács Ildikó hegedűművész.
Közreműködött brácsán Karsai Ildikó, csellón Kaposvári Tamás. 
Vivaldi: Tavasz tétel előtt Bodnár János lelkésztől az igei gondolatok mellett hallhattunk Vivaldi életéről is néhány érdekességet. 
Szólót énekelt Chelcea Dorin Emilian, verset mondott Tokics Mária.A kórusműveket a Terézvárosi Gyülekezet énekkara szólaltatta meg, zongorán közreműködött Popovics Viola. Vezényelt: Tajti Enikő és Kormos Gábor
Az este folyamán összegyűlt 218 500 Ft és 5 Euro adományt, a Magyar Gyermekmentő Alapítványnak ajánlotta fel a közösség, melyet Székely Sarolta oktatásszervező vett át a helyszínen a Magyar Gyermekmentő Alapítvány megbízásából.
Ezen a hidegebb tavaszi estén a lélekemelő ének és zeneművek után egy kis teázásra is alkalom nyílt a koncert végeztével. 
A teljes koncert az alabbi linken tekinthető meg: 

https://youtu.be/AUmcOhEyxUE

A záró 4. rész, a “NYÁR”  június 4-én kerül majd megrendezésre, melyre minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

2022-05-06
Címkék: Gyülekezetünk eseményei, Nyitó oldal

Még nem szólt hozzá senki