Új esély – Filmvetítés...

Március 19-én 17 órai kezdettel a Terézvárosi Gyülekezetben
A vetítés után beszélgetés az alkotókkal, a film készületeinek tapasztalatairól.

Új esély

uj-esely-czeily-tibor-filmjenek-vetiteseA film, amely motivál, bátorít és erőt ad, hogy felülkerekedj az élet viharain.

Az ’Új esély’ (eredeti címén New chance) az első, Magyarországon, angol nyelven forgatott keresztény motivációs film, amely debreceni helyszíneken játszódik Mesterházy Gyula és Waleska Latorre főszereplésével.
A filmet egy amerikai disztribútor, a CMD Distribution Inc. forgalmazza az Egyesült Államokban és a világ számos más pontján, 37 országban. Lévén, hogy magyar filmről van szó hamarosan a hazai közönség számára is elérhetővé válik országszerte, magyar szinkronnal.

Filmismertető

Miller Márk élete tökéletesnek tűnik. Remek állása, hatalmas háza, és gyönyörű felesége van. Amiről mások csak álmodnak, számára az valóság. Azonban egyik pillanatról a másikra történik valami, ami mindent megváltoztat. Egy nap a főnöke közli vele, hogy a cégük a csőd szélén áll, így elbocsátják. Márk irigylésre méltó élete kártyavárként dől össze. Nem tudja fizetni a számláit így elveszíti az autóit, a házát és a feleségével való kapcsolata is tönkremegy. Mindent megtesz, hogy megállítsa ezt a folyamatot, de rá kell ébrednie, hogy a saját erejéből képtelen helyrehozni a dolgokat. Mindent elveszít, ami valaha fontos volt számára, de közben rátalál Istenre. Ezután megváltoztat valamit, amitől olyan dolgok történnek, melyekre soha nem számított.

Légy részese egy filmélménynek, amely megváltoztatja az életed és a nehézségekhez való hozzáállásod!

Várunk mindenkit szeretettel!
https://www.facebook.com/events/1693094774263130/

 

Új esély interjú PromenádAki lemaradt róla, most megnézheti a Promenád műsorában az Új eséllyel foglalkozó részt. 🙂

Közzétette: New chance the Movie – 2015. november 23.

2016-03-18
Címkék: Egyéb

Még nem szólt hozzá senki