Adventi koncert és segítségnyújtás...

A Terézvárosi Adventista gyülekezet énekkarának egy része és önkéntes szolgálattevők karácsonyi koncerttel és hasznos ajándékokkal látogatták meg a 6. kerületi hajléktalan családok átmeneti otthonának lakóit 2021. december 22-én.

Az ige Adventi üzenetét Bodnár János lelkész tolmácsolta. Az Adra szeretetszolgálat képviseletében Bodnár Zsóka névreszóló ajándékokat készített a lakóknak és történetet mondott a gyermekeknek. Molnár Imre verset mondott, Szentes Klára egy zsoltárt olvasott.

Végh József és Klepács Csilla a kamaszoknak készített ajándékcsomagokat. A család apák ajándékairól Molnár Imre és Vízvári Aladár gondoskodott.

Az otthon családjainak támogatására céladomány is érkezett Novák Zita és Áchim Kovács Anikó hegedűművészektől, amit a gyülekezetünk kiegészített.

Az otthon szükségleteit felkutatva, négy darab porszívót vásároltunk az adományból, amit a takarításhoz és a gyermekek orrszívásához kétfunkciósan is tudnak használni a családok és a gondozók.

Az Adventi örömhírt dallamok szárnyán – Molnár Aranka, Szigeti Gabriella, Karsai Ildikó, Chelcea Dorin Emilian, Nagy Péter és Tajti Enikő tolmácsolták a hallgatóknak.

Megtapasztalhattuk Isten áldását és érezhettük, közvetíthettük a karácsony valódi üzenetét. Dicsőség a magasságban Istennek és a földön jóakarat az embereknek!

2022-01-07
Címkék: Gyülekezetünk eseményei

Még nem szólt hozzá senki