Tesz-Vesz Gyülekezet

Tesz-vesz infó

Következő alkalom

Tesz-Vesz 2017-02-05

Megrendezésre kerül a nagy érdeklődést kiváltó és sok áldást hozó program. Szeretettel várunk téged és családodat is gyülekezetünkbe most Vasárnap! »
2017-02-03 Cimkék: in Gyülekezetünk eseményei, Programok, Tesz-vesz

Tesz-vesz infó

Következő alkalom

Tesz-Vesz gyülekezet – December 4

Tesz-Vesz gyüleketet ismét! December 4 -én szeretettel várunk délután 3 órától! Hozd el a szomszédod gyerekeit is 🙂 Izelítőnek addig is itt egy kis  Visszatekintő 🙂   »
2016-12-04 Cimkék: in Programok, Tesz-vesz

Tesz-vesz infó

Következő alkalom

Tesz-Vesz program a Terézvárosi Gyülekezetben

november 6-án, vasárnap 15 órakor a Terézvárosi Gyülekezetben elindult a Tesz-Vesz Gyülekezet – elsősorban gyermekeknek tervezett – missziós program. Élet az Édenben – ez volt az első témánk. A lelkes segítők gyönyörűen feldíszítették a gyülekezetet a vendégek fogadására. A bejárati kapu tárva-nyitva állt mindenki előtt. Megállító tábla, lufik, kézműves dekorációk az ősz színeiben pompázva hirdették […] »
2016-11-15 Cimkék: in Egyéb, Tesz-vesz

Tesz-vesz infó

Következő alkalom

Tesz-Vesz Gyülekezet

2016 november 6-án, vasárnap 15 órakor kezdetét veszi gyülekezetünkben egy havonta megrendezésre kerülő program, ahol gyermekek szüleikkel együtt részt vehetnek bibliai témájú foglalkozáson (kézműveskedés, történetek, közös éneklés) majd étkezéssel, beszélgetéssel zárul a program. Szeretettel várunk minden érdeklődőt! »
2016-11-06 Cimkék: in Egyéb, Tesz-vesz